LED studio

Ali bomo dočakali konec obdobja zelenih zaslonov? Tiha revolucija poteka na filmskih in televizijskih sprejemnikih, virtualna produkcija omogoča produkcijam, da ustvarijo poglobljene in dinamične scenografije in ozadja, ki temeljijo na preprostih LED ploščah namesto zapletenih in dragih scenografij.

LED paneli so se izkazali kot idealna rešitev in platno za prikaz prizorov in ozadij, ustvarjenih v virtualni resničnosti. To ustvarja največjo možno prilagodljivost za produkcijske ekipe, da lahko v zadnjem trenutku spremenijo prizorišče ali rahle spremembe, tolaži igralce v okolju, ki je tako resnično in poglobljeno, kar izboljša njihovo učinkovitost v primerjavi z igranjem pred zelenim zaslonom.
LED studio

#1

Več ustvarjalne svobode

Naš LED studio razširja možnosti za kreativno delo in omogoča ekipam, da intuitivno izkoristijo moč virtualne produkcije.

#2

Vse pod nadzorom

S produkcijo v digitalnih okoljih je mogoče močno zmanjšati negotovost in znatno izboljšati sodelovanje med člani produkcijske ekipe.

#3

Visoko učinkovita medijska produkcija

Z virtualno produkcijo se v krajšem času ustvari več medijev, postprodukcija pa se lahko skoraj v celoti zmanjša.

Najem studia

Najem LED studia za virtualno produkcijo

Prvi XR LED studio v Sloveniji zasnovan posebej za virtualno produkcijo komercialnih in blagovnih znamk vsebin. Z razmikom slikovnih pik 2,6 mm, konkavno 5-stopinjsko ukrivljeno steno, bogato natančno barvo HDR, integracijo sledenja gibanju Unreal Engine je našemu studijskemu prostoru pod eno streho brez para.

Naš najem studia za video produkcijo je pripravljen za popolno storitev XR Virtualna produckija na ključ. Skupaj s sledenjem (tracking) je naša nastavitev virtualne proizvodnje Unreal Engina na voljo za najem za vašo produkcijo. Ne zapravljajte časa, da bi se naučili, kako omogočiti svojo produkcijo. Sodelujte z video studiem 3600 VPK, ki je specializiran za komercialne in blagovne znamke XR.

360 VPK vztraja pri zadovoljnih strankah in vse temelji na potrebah in željah strank. Podjetje je zagotovilo prilagojene rešitve za številne ustvarjalne aplikacijske projekte po vsem svetu. Za vse potrebe nas lahko kontaktirate. Digitalni virtualni studio LED združuje najnovejšo tehnologijo LED zaslonov in sistem virtualnih kamer, sistem za prostorsko pozicioniranje, sistem upodabljanja v realnem času. Vsi sistemi delujejo skupaj, delujejo harmonizirano, se dopolnjujejo in krepijo. Dosežete lahko osupljive profesionalne rezultate snemanja videa. V kombinaciji s tehnologijo XR ima LED digitalni virtualni studio številne prednosti. Podjetje 360 VPK je svojim strankam uspešno zagotovil številne odlične primere.

Fotogalerija

Sodelujmo!

Radi klepetamo in vemo, da je vsak projekt drugačen in zahteva ustrezno nego, pozornost in načrtovanje! Zato nam na kratko sporočite in nekdo od naše ekipe vas bo kontaktiral.
Če pa bi raje, dvignite slušalko in nas pokličite na 00386 1 236 28 30 ali pošljite e-pošto na vpk@vpk.si.

Kontaktirajte 360 VPK