Glavna nadzorna soba

Vodite svojo produkcijo iz naših nadzornih sob Naša glavna nadzorna soba (MCR) in programske nadzorne sobe (PCR) sta osrednje središče za mešanje vašega dogodka ali oddaje v živo in lahko izvajata več dogodkov hkrati. Kamere, grafika in video viri so preneseni z vsega sveta v naš dobro povezan sistem, kjer jih je mogoče usmeriti na enega od naših položajev za mešanje vida.

Vašo oddajo lahko miksa vaša lastna ekipa ali pa mi zagotovimo operaterje. Pogosto bo uporabljen mešani pristop, pri čemer boste vi zagotovili producente in režiserje, mi pa tehnično ekipo. Naše objekte vedno nadzoruje odgovoren inženir, da zagotovimo, da je nekdo vedno na voljo za pomoč.
Main control room

#1

Mešanje vida (Vision mixing)

Naše nadzorne galerije standardno ponujajo vizualno mešanje z več napravami DVE in SuperSource.

#2

Zvok

Ožičeni smo za zvok, ne glede na to, ali prihaja iz enega od naših studiev ali prihaja na daljavo.

#3

Grafika / VT

Za izboljšanje proizvodnje lahko uporabite več naprav VT in predvajanje grafike.

#4

Oddaljene povezave / klicatelji

LiveU, SkypeTX, Sat, vMix Call, SRT, RTMP, WebRTC, Zoom ali Teams … če želite, vir lahko pripeljemo v naš objekt in ga vključimo v vašo oddajo.

#5

Komunikacije / sodelavci na daljavo

Naši digitalni komunikacijski sistemi omogočajo največjo prilagodljivost za komunikacijo znotraj stavbe in z oddaljenimi sodelavci – ali producenti, ki delajo od doma.

#6

Fantastična povezljivost

Z redundantno optično povezljivostjo in hitrim internetom vaše oddajanje prihaja z lokacije z dobro povezavo!

Fotogalerija

Sodelujmo!

Radi klepetamo in vemo, da je vsak projekt drugačen in zahteva ustrezno nego, pozornost in načrtovanje! Zato nam na kratko sporočite in nekdo od naše ekipe vas bo kontaktiral.
Če pa bi raje, dvignite slušalko in nas pokličite na 00386 1 236 28 30 ali pošljite e-pošto na vpk@vpk.si.

Kontaktirajte 360 VPK