4K režija

Kot ultimativni trg za aplikacije z velikimi zasloni je nadzorna soba osrednjega pomena za vsakodnevno vodenje poslovanja, sprejemanje odločitev in odziv v sili. Ima ključno vlogo v panogah transporta, javne varnosti, upravljanja in odpreme ter financ. Velik zaslon, ki prikazuje najrazličnejše informacije, je nosilec vizualne podobe in središče nadzorne sobe. S širitvijo tržnega obsega in dvigom ravni uporabe nadzorne sobe LED-zaslon s finim korakom slikovnih pik vse bolj pridobiva vlogo "glavne sile" in postaja prevladujoč element pri širitvi trga.
4k directing

Funkcije aplikacij v režiji:

#1

Ultra visoka ločljivost za visoko ločljivost in prefinjen prikaz

#2

Sposobnost dostopa, obdelave, nadzora in prikaza več signalov in kompleksnih signalov

#3

Omogoča 24 ur neprekinjenega delovanja, z visoko stabilnostjo in zanesljivostjo

Kjer virtualni dogodki oživijo

Virtualne nadzorne sobe so središče, kjer vaš hibridni ali virtualni dogodek oživi.
Značilnosti virtualnih in hibridnih dogodkov:

  • predstavitve z večih lokacij
  • vnaprej posneti posnetki
  • grafike po meri

Združiti se morajo, da ustvarijo uglajeno, profesionalno predstavitev. Strokovni producenti virtualnih dogodkov v naši virtualni nadzorni sobi združujejo najboljše dele studijskih dogodkov v živo, predstavitve na odru in še več v resnično dogodek v živo. Naš virtualni nadzorni center lahko zadovolji vse vaše potrebe, ne glede na kompleksnost vašega virtualnega dogodka v živo. Naša virtualna nadzorna soba in strokovni tehniki za produkcijo virtualnih dogodkov neopazno združijo voditelje v živo iz vašega studia, vnaprej posnete segmente in oddaljene voditelje v živo iz studia za virtualne dogodke v eno oddajo. Naša ekipa producentov in tehnikov virtualnih dogodkov bo vaš dogodek ponesla na višjo raven.

Fotogalerija

Sodelujmo!

Radi klepetamo in vemo, da je vsak projekt drugačen in zahteva ustrezno nego, pozornost in načrtovanje! Zato nam na kratko sporočite in nekdo od naše ekipe vas bo kontaktiral.
Če pa bi raje, dvignite slušalko in nas pokličite na 00386 1 236 28 30 ali pošljite e-pošto na vpk@vpk.si.

Kontaktirajte 360 VPK